keskiviikko 10. marraskuuta 2010

The Warcraft-a-razzi

Taitaa olla kuume nousussa. Kotiuduttuani ruokatunnilta kömmin petiin ja sammahdin siihen paikkaan. Heräsin viiden maissa illalla, enkä oikein saa tiiltä tiilen päälle juuri nyt. Päässä pyörii ja mahassa kiertää. Jos tämä jatkuu vielä huomiseen, tulee minulle ongelmia siivoamisen ja pakkaamisen kanssa. Asuntolahuoneita tarvitaan viikonloppuasujille, mikä tarkoittaa sitä, että vakiasukit joutuvat tunkemaan kamansa kaappeihin ja siistimään huoneen. Kerrassaan hurmaavaa.

Blizzardilta tuli muuten viestiä antamaani uuteen sähköpostiosoitteeseen - salasanaa ja sähköpostia pyydettiin varmentamaan. Oletettavasti homma on päässyt askeleen eteenpäin. /cheer

Täristessäni sängynpohjalla tongin ajankuluksi vanhoja Screenshots-kansioitani - ja voisin julkaista muutaman "tunnelmapalan". Joissain kuvissa on alaosassa musta palkki - tämä johtuu aikanaan käyttämästäni nUI-käyttöliittymästä. Let's see what we have here...

Kastanja RFDssä - olin boostimassa ystäväni magea, ja pääsimme fiilistelemään tyylikkäällä cursella. Tyrannical Beheader oli pitkään osa vakiokalustoani - aina tankiksi vaihtamiseen asti. Tuolla on kaadettu monen monta mosua ja miestä!

Hieman vanhempaa settiä - ogreja itkettämässä Stromgarden raunioissa. The Wanderer's Cover näki kanssani monen sortin seikkailuja. Käytin sitä varsin pitkään, vaikka parempiakin olisi löytynyt - minusta se oli yksinkertaisesti niin hieno.

 Koska WoW on srs bsns, ja kiltakaverini suhtautuvat peliin sen vaatimalla arvokkuudella... Ei sovi aliarvioida trikoissa piilevää voimaa.

Gallialaiset juhlapidot chez Mimíron. Kenellekään ei varmasti jäänyt nälkä.

... State affairs!

Tuometar level 80-hiilinkin alkutaipaleella. Minusta tässä on kiva värimaailma.

alexstrasza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti